Scari din lemn Ferestre din lemn stratificat Usi interioare Usi exterioare Amenajari interioare Amenajari exterioare Vitrine Mobilier NOBLEX Reconstructie usi si ferestre

Caracteristici tehnice

DETALII REFERITOARE LA MATERIALELE FOLOSITE:

Sistemul de profile este euronut 68x80 mm. Profilele sunt realizate din  trei straturi de lemn, de diferite esente (brad, stejar, frasin, etc) ce sunt dispuse fibra contra fibra pentru a anula tensiunile interne si a exclude posibilitatea tensionarii in timp. Stratificarea se realizeaza in presa speciala, cu adezivi speciali clasa D4, rezistenti la umiditate.

Lacurile folosite sunt lacuri pe baza de apa (Sikkens - Olanda), sau Ica (Italia), rezistente la umiditate, ultraviolete, la inghet si dezghet repetat. Gama de culori este foarte variata.

Tamplaria din lemn stratificat este prevazuta cu un lacrimar din aluminiu (pe toc) si un lacrimar aditional (pe cercevea) pentru evacuarea controlata a apei si dubla garnitura (EPDM) pentru o etansare mai buna, oferind un ambient fara curenti de aer si umezeala, eliminand fenomenul de condens.

Feroneria folosita este feronerie ROTO NT (Germania) care ofera posibilitatea mai multor tipuri de deschidere a tamplariei.

Geamul folosit este geam termoizolant float sau clar + Low E, cu un coeficient de transfer termic de 2,8 - 1,4 W/mpK, oferind o izolatie termica si fonica superioara.


TwitterG+
Copyright © 2018 S.C. DOMUS S.R.L. All rights reserved | Termeni şi condiţii de utilizare