Scari din lemn Ferestre din lemn stratificat Usi interioare Usi exterioare Amenajari interioare Amenajari exterioare Vitrine Mobilier NOBLEX Reconstructie usi si ferestre

Ferestre din lemn stratificat

Cautati ferestre din lemn stratificat ?

Compania noastra este producator de ferestre din lemn stratificat cu certificat de conformitate CE, ce indeplinesc conditiile prevazute de HG 622/2004 privind stabilirea conditiilor de introducere pe piata a produselor pentru constructii, fiind inscrise de catre Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii (CTPC), in Registrul Unic (vezi secţiunea Certificări).

Sistemul de profile este euronut 68x80 mm sau 78x80mm. Profilele sunt realizate din trei straturi de lemn, de diferite esente (brad, stejar sau esente exotice - meranti, eucalipt etc.) ce sunt dispuse fibra contra fibra pentru a anula tensiunile interne si a exclude posibilitatea tensionarii in timp. Stratificarea se realizeaza in prese speciale, cu adezivi clasa D4, rezistenti la umiditate.

La cerere se pot executa ferestre din lemn stratificat placat cu aluminiu sau bronz avand diferite finisaje.

Lacurile folosite sunt lacuri ecologice pe baza de apa Sikkens (Olanda) sau ICA (Italia), oferind tamplariei un aspect matasos, rezistente la umiditate, ultra-violete, la inghet si dezghet repetat.

Geamul folosit este geam termoizolant Float+Float, in format 4-16-4 mm, cu un coeficient de transfer termic de 2,8 W/mpK, Float+Low-E, in format 4-16-4 mm cu un coeficient de transfer termic de 1,4 W/mpK sau geam tripan, in format 4-12-4-12-4, cu un coeficient de transfer termic situat intre 1,0-1,3 W/mpK, oferind o izolatie termica si fonica superioara. De asemenea aveti posibilitatea sa va personalizati ferestrele - de la sticla reflexiva pana la cea de tip four-season sau sticla anti-efractie.

Feroneria folosita este feronerie ROTO NT (Germania) care ofera posibilitatea mai multor tipuri de deschidere a tamplariei (deschidere batanta sau oscilo-batanta, glisanta, oscilo-glisanta sau oscilo-culisanta).

Ferestrele din lemn stratificat sunt prevazute cu un lacrimar din aluminiu (pe toc) si un lacrimar aditional (pe cercevea) pentru evacuarea controlata a apei si dubla garnitura pentru o etansare mai buna, oferind un ambient fara curenti de aer si umezeala, eliminand fenomenul de condens.

Contactaţi-ne daca sunteti interesati de ferestre din lemn stratificat si vom identifica impreuna cele mai bune variante constructive si cele mai eficiente solutii din punct de vedere financiar.

Mai jos puteti vizualiza cateva ferestre din lemn stratificat realizate de catre noi:


TwitterG+
Copyright © 2018 S.C. DOMUS S.R.L. All rights reserved | Termeni şi condiţii de utilizare