Scari din lemn Ferestre din lemn stratificat Usi interioare Usi exterioare Amenajari interioare Amenajari exterioare Vitrine Mobilier NOBLEX Reconstructie usi si ferestre

Usi exterioare

Cautati usi exterioare ?

Compania noastra este producator de usi exterioare cu certificat de conformitate CE, ce indeplinesc conditiile prevazute de HG 622/2004 privind stabilirea conditiilor de introducere pe piata a produselor pentru constructii, fiind inscrise de catre Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii (CTPC), in Registrul Unic (vezi secţiunea Certificări).

Profilele sunt realizate in trei straturi de diferite esente (brad, stejar sau esente exotice - meranti, eucalipt etc.), cu sectiunea de 68x80 mm sau 78x80mm, cu umiditatea maxima admisa de 10-12%, ce sunt dispuse fibra contra fibra pentru a anula tensiunile interne si a exclude posibilitatea tensionarii in timp. Stratificarea se realizeaza in prese speciale, cu adezivi clasa D4, rezistenti la umiditate.

Lacurile folosite sunt lacuri ecologice pe baza de apa Sikkens (Olanda) sau ICA (Italia), oferind tamplariei un aspect matasos, rezistente la umiditate, ultra-violete, la inghet si dezghet repetat.

Geamul folosit la usile exterioare este geam Ornament+Low-E, in format 4-16-4 mm, cu un coeficient de transfer termic de 1,4 W/mpK, oferind o izolatie termica si fonica superioara. In functie de preferintele clientului usile se pot personaliza cu orice alt tip de geam, inclusiv vitralii.

Usile de exterior sunt echipate cu feronerie ROTO DOORSAFE (Germania) cu inchidere in cinci puncte si cu balamale reglabile 3D, oferind o siguranta si o functionalitate ridicata cu posibilitati de reglaje fine ulterioare.

Contactaţi-ne daca sunteti interesati de usi exterioare si vom identifica impreuna cele mai bune variante constructive si cele mai eficiente solutii din punct de vedere financiar pentru usi exterioare.

Mai jos puteti vizualiza cateva usi exterioare realizate de catre noi:


TwitterG+
Copyright © 2018 S.C. DOMUS S.R.L. All rights reserved | Termeni şi condiţii de utilizare