Scari din lemn Ferestre din lemn stratificat Usi interioare Usi exterioare Amenajari interioare Amenajari exterioare Vitrine Mobilier NOBLEX Reconstructie usi si ferestre

Usi interioare

Cautati usi interioare ?

Compania noastra este producator de usi interioare din lemn masiv (brad, stejar, tei sau esente exotice - meranti, eucalipt etc.).

Grosimea foii de usa de 42 mm, prevazuta cu tocuri pe care se monteaza o garnitura de etansare, captuseli si pervaze laterale imbinate in dinti.

Usile de interior sunt echipate cu balamale reglabile, broasca cheie sau yala si maner cu sild (Hoppe Italia) sau orice alt model, la alegerea clientului. Usile de interior pot fi executate cu deschidere batanta, glisanta sau armonica. In functie de necesitati pot fi echipate cu amortizoare, diferite praguri, sipci ornamentale si alte accesorii.

Lacurile folosite sunt lacuri ecologice pe baza de apa, speciale pentru interior, care ofera tamplariei un aspect matasos.

Usile de interior pot fi echipate cu geam ornament, intr-o gama variata de modele si culori sau cu vitralii, in functie de preferintele clientului.

In oferta noastra viitoare vor fi incluse si usile celulare.

Rama acestor foi de usi este realizata din lemn rasinos, interiorul fiind realizat dintr-o structura celulara foarte rezistenta la actiunile mecanice si este lipita la cald intre doua fronturi de HDF caserat cu folie decor.

Canalul frontului de usa celulara este finisat cu canturi in culoarea usii. Usa va fi accesorizata cu trei balamale si broasca cu cheie simpla, incluse in pret. Tocul usii poate fi semirotund si reglabil prevazut cu pervaze fata-spate, reglabile.

Contactaţi-ne daca sunteti interesati de usi interioare si vom identifica impreuna cele mai bune variante constructive si cele mai eficiente solutii din punct de vedere financiar pentru usi interioare.

Mai jos puteti vizualiza cateva usi interioare realizate de catre noi:


TwitterG+
Copyright © 2018 S.C. DOMUS S.R.L. All rights reserved | Termeni şi condiţii de utilizare