Amenajari interioare si exterioare din lemn

  • Home
  • /
  • Amenajari interioare si exterioare din lemn
Contactati-ne, daca sunteti interesati de amenajari interioare si exterioare din lemn!

Domus realizeaza lucrari de amenajari interioare si exterioare din lemn, bazandu-se fie propriile proiecte, fie pe proiectele intocmite de colaboratorii nostri.

Lemnul aduce natura in spatiul destinat amenajarii Dumneavoastra, conferindu-i acestuia caldura si expresivitate.

Materialele artificiale, folosite in amenajarile interioare si exterioare, astazi, nu pot egala eleganta si originalitatea pe care le veti obtine utilizand lemnul.

Boiseria este secretul amenajarii spatiului astfel incat sa va reprezinte personalitatea, dar sa aiba totodata un stil rafinat si natural.

Va asiguram ca impreuna vom identifica cele mai constructive variante  si cele mai eficiente solutii din punct de vedere financiar.

Mai jos puteti vizualiza cateva lucrari de amenajari interioare si exterioare realizate de catre noi:

Contact

Strada Ana Ipatescu, Târgu Jiu Telefon:0726.305.336 Email:contact@domusonline.ro Web:https://www.domusonline.ro

Despre noi

Domus SRL s-a infiintat in anul 1994, reusind in decursul anilor sa se identifice atat prin calitatea produselor cat si prin profesionalismul si promtitudinea de care a dat dovada inca de la inceputul activitatii. Dorinta noastra a fost intotdeauna sa depasim provocari noi si de aceea am continuat sa investim in tehnologie, in utilaje noi si performante care ne permit sa satisfacem cerintele clientilor nostri.

Facebook