Amenajări interioare și exterioare

  • Home
  • /
  • Amenajări interioare și exterioare

Căutați amenajări interioare și exterioare din lemn?

Compania noastră realizează lucrări de interioare și exterioare pe baza de proiecte proprii sau proiecte întocmite de colaboratorii nostrii.

Într-o lume dominată de artificial, folosirea lemnului aduce căldură și expresivitate în amenajarea casei dumneavoastră.

Lemnul conferă elegantă și un aer primitor încăperilor unde este folosit și redă cu ușurință căminului dumneavoastră un plus de originalitate.

Boiseria este elementul care face diferența, conferind stil, o personalitate puternică și rafinată casei dumneavoastră, o ambianța plăcută, relaxantă, încărcată de naturalețe, care să va reprezinte.

Contactaţi-ne dacă sunteți interesați de interioare și exterioare si împreună vom identifica cele mai bune variante constructive și cele mai eficiente soluții din punct de vedere financiar.

Mai jos puteți vizualiza câteva lucrări de interioare și exterioare realizate de către noi:

Contact

Strada Ana Ipatescu, Târgu Jiu Telefon:0726.305.336 Email:contact@domusonline.ro Web:https://www.domusonline.ro

Despre noi

Domus SRL s-a infiintat in anul 1994, reusind in decursul anilor sa se identifice atat prin calitatea produselor cat si prin profesionalismul si promtitudinea de care a dat dovada inca de la inceputul activitatii. Dorinta noastra a fost intotdeauna sa depasim provocari noi si de aceea am continuat sa investim in tehnologie, in utilaje noi si performante care ne permit sa satisfacem cerintele clientilor nostri.

Facebook