Certificari

MARCAJUL CE

Marcajul CE reprezinta declaratia producatorului prin care se arata conformitatea cu toate directivele aplicabile. Pentru tamplaria termoizolanta, in Romania folosirea Marcajului CE este obligatorie incepand cu 1 februarie 2010. Incepand cu aceasta data, pe piata romaneasca se vor putea comercializa doar ferestre si usi fabricate de producatori certificati conform SR EN 14351-1:2006 pentru aplicarea etichetei CE.

Geamul termoizolant si tamplaria termoizolanta produsa de SC DOMUS SRL poarta marcajul CE, care atesta conformitatea produsului cu masurile stabilite de standardele Comunitatii Europene si cu specificatiile lor tehnice.

 

MANAGEMENTUL CALITATII

Deoarece CALITATEA este o prioritate la SC DOMUS SRL, toate procesele noastre sunt supuse unui sistem riguros de control al calitatii. Compartimentul de Asigurarea Calitatii si Serviciul CTC, conduse de un manager al Calitatii, monitorizeaza permanent toate procesele interne, asfel incat produsele si serviciile societatii sa nu se abata de la standardele de calitate.

Toti clientii nostri beneficiaza de garantie pentru elementele de tamplarie timp de 2 ani. Bineinteles ca asiguram asistenta tehnica completa chiar dupa incheierea lucrarii, SERVICE cu echipe de specialisti care pot rezolva rapid eventualele probleme ivite, precum si servicii in perioada POST-GARANTIE.

Contact

Strada Ana Ipatescu, Târgu Jiu Telefon:0726.305.336 Email:contact@domusonline.ro Web:https://www.domusonline.ro

Despre noi

Domus SRL s-a infiintat in anul 1994, reusind in decursul anilor sa se identifice atat prin calitatea produselor cat si prin profesionalismul si promtitudinea de care a dat dovada inca de la inceputul activitatii. Dorinta noastra a fost intotdeauna sa depasim provocari noi si de aceea am continuat sa investim in tehnologie, in utilaje noi si performante care ne permit sa satisfacem cerintele clientilor nostri.

Facebook