Certificari de calitate

  • Home
  • /
  • Certificari de calitate

MARCAJUL CE

Cand este vorba despre certificari de calitate, Domus acorda o atentie deosebita detaliilor. Marcajul CE garanteaza conformitatea produsului cu toate directivele europene aplicabile. Pentru tamplaria termoizolanta, în Romania folosirea Marcajului CE este obligatorie începând cu 1 februarie 2010. De la această data, pe piața romaneasca se vor putea comercializa doar ferestre si usi fabricate de producatori certificati conform SR EN 14351-1:2006 pentru aplicarea etichetei CE.

Geamul termoizolant si tamplaria termoizolanta produsa de SC DOMUS SRL poarta marcajul CE. Acesta atesta conformitatea produsului cu măsurile stabilite de standardele Comunității Europene si cu specificatiile lor tehnice.

 

MANAGEMENTUL CALITATII

Tinand cont de aceste certificari de calitate, SC DOMUS SRL, are grija ca toate procesele sa fie supuse unui sistem riguros de control al calitatii. Compartimentul de Asigurarea Calitatii si Serviciul CTC este condus de un manager al Calitatii. Acesta monitorizează permanent toate procesele interne. Ne asiguram astfel ca produsele si serviciile societatii nu se abat de la standardele de calitate.

Toți clientii nostri beneficiaza de garantie pentru elementele de tamplarie timp de 2 ani. DOMUS asigura asistenta tehnica completa chiar dupa încheierea lucrarii, SERVICE cu echipe de specialisti care pot rezolva rapid eventualele probleme ivite, precum si servicii in perioada POST-GARANTIE.

Contact

Strada Ana Ipatescu, Târgu Jiu Telefon:0726.305.336 Email:contact@domusonline.ro Web:https://www.domusonline.ro

Despre noi

Domus SRL s-a infiintat in anul 1994, reusind in decursul anilor sa se identifice atat prin calitatea produselor cat si prin profesionalismul si promtitudinea de care a dat dovada inca de la inceputul activitatii. Dorinta noastra a fost intotdeauna sa depasim provocari noi si de aceea am continuat sa investim in tehnologie, in utilaje noi si performante care ne permit sa satisfacem cerintele clientilor nostri.

Facebook