Consultanta

Oferim potentialilor nostrii clienti servicii de consultanta si consiliere in amenajarea unui spatiu destinat mobilarii, veti primi sfaturi profesioniste si pertinente pentru amenajarea / mobilarea dorita.

Vom incerca sa va oferim intodeauna informaţiile necesare şi vom incerca sa va indrumam in alegerea cea mai potrivită pentru dumnevoastra, de la sfaturi privind pozitionarea produselor in spatiul pana la alegerea pieselor de mobilier, selectarea culorilor şi accesoriilor suplimentare astfel încât să va transformati spatiul într-un mediu cald, plăcut si primitor, dar si extrem de util.

Contact

Strada Ana Ipatescu, Târgu Jiu Telefon:0726.305.336 Email:contact@domusonline.ro Web:https://www.domusonline.ro

Despre noi

Domus SRL s-a infiintat in anul 1994, reusind in decursul anilor sa se identifice atat prin calitatea produselor cat si prin profesionalismul si promtitudinea de care a dat dovada inca de la inceputul activitatii. Dorinta noastra a fost intotdeauna sa depasim provocari noi si de aceea am continuat sa investim in tehnologie, in utilaje noi si performante care ne permit sa satisfacem cerintele clientilor nostri.

Facebook