Contact

“De-a lungul celor 20 de ani, ne-am concentrat pe dezvoltarea celor doua firme Domus (usi, ferestre lemn stratificat, scari) si Noblex (mobilier si amenajeri interioare din lemn), prin initierea si derularea unor proiecte a caror complexitate i-a descurajat pe multi. Ne-am asumat sa facem lucruri grele fara sa ne uitam prea des in urma.

Suntem mandri ca am ajuns aici, iar rezultatele companiei care s-au imbunatatit an de an, ne indreptatesc sa credem ca am avut o viziune corecta aplicand o strategie de dezvoltare pe termen lung. 

Am construit aceasta companie pentru a dainui timp de generatii si ma bucur sa pot spune astazi ca am incredere in viitorul ei. Domus, impreuna cu Noblex, formeaza o companie moderna, activa, care se va adapta in mod flexibil la cerintele pietei pentru a cuceri noi segmente. Avand aceasta experienta pot spune ca demersul nostru este sinonim cu progresul.”

Ovidiu Pitian, Administrator

S.C. Domus S.R.L.

CUI RO 6819102 , J18/2099/1994

Str. Ipatescu Ana, numarul 105

Târgu Jiu, jud. Gorj

Cod postal 210253.

RO44 BTRL 02001202269845XX TRANSILVANIA

Contact

Strada Ana Ipatescu, Târgu Jiu Telefon:0726.305.336 Email:contact@domusonline.ro Web:https://www.domusonline.ro

Despre noi

Domus SRL s-a infiintat in anul 1994, reusind in decursul anilor sa se identifice atat prin calitatea produselor cat si prin profesionalismul si promtitudinea de care a dat dovada inca de la inceputul activitatii. Dorinta noastra a fost intotdeauna sa depasim provocari noi si de aceea am continuat sa investim in tehnologie, in utilaje noi si performante care ne permit sa satisfacem cerintele clientilor nostri.

Facebook