Contact

“De-a lungul celor 20 de ani, ne-am concentrat pe dezvoltarea celor două firme Domus (uși, ferestre lemn stratificat, scări) și Noblex (mobilier și amenajări interioare din lemn), prin inițierea și derularea unor proiecte a căror complexitate i-a descurajat pe multi. Ne-am asumat să facem lucruri grele fără să ne uitam prea des în urmă.

Suntem mândri că am ajuns aici, iar rezultatele companiei care s-au îmbunătățit an de an, ne îndreptățesc să credem că am avut o viziune corectă aplicând o strategie de dezvoltare pe termen lung. 

Am construit această companie pentru a dăinui timp de generații și mă bucur să pot spune astăzi că am încredere în viitorul ei. Domus, împreuna cu Noblex, formează o companie modernă, activă, care se va adapta în mod flexibil la cerințele pieței pentru a cuceri noi segmente.  Având această experiență pot spune ca demersul nostru este sinonim cu progresul.”

Ovidiu Pitian, Administrator

S.C. Domus S.R.L.

CUI RO 6819102 , J18/2099/1994

Str. Ipatescu Ana, numarul 105

Târgu Jiu, jud. Gorj

Cod postal 210253.

RO44 BTRL 02001202269845XX TRANSILVANIA

Contact

Strada Ana Ipatescu, Târgu Jiu Telefon:0726.305.336 Email:contact@domusonline.ro Web:https://www.domusonline.ro

Despre noi

Domus SRL s-a infiintat in anul 1994, reusind in decursul anilor sa se identifice atat prin calitatea produselor cat si prin profesionalismul si promtitudinea de care a dat dovada inca de la inceputul activitatii. Dorinta noastra a fost intotdeauna sa depasim provocari noi si de aceea am continuat sa investim in tehnologie, in utilaje noi si performante care ne permit sa satisfacem cerintele clientilor nostri.

Facebook