Ferestre din lemn stratificat

  • Home
  • /
  • Ferestre din lemn stratificat

Ferestrele produse de catre Domus SRL indeplinesc conditiile prevazute de HG 622/2004 privind stabilirea conditiilor de introducere pe piata a produselor pentru constructii. Sunt de asemenea inscrise de catre Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii (CTPC), in Registrul Unic (vezi secţiunea Certificări).

Domus produce ferestre din lemn stratificat cu certificat de conformitate CE.

Sistemul de profile este euronut 68×80 mm sau 78x80mm. Profilele sunt realizate din trei straturi de lemn, de diferite esente (brad, stejar sau esente exotice – meranti, eucalipt etc.). Ele sunt dispuse fibra contra fibra pentru a anula tensiunile interne si a exclude posibilitatea tensionarii in timp. Stratificarea se realizeaza in prese speciale, cu adezivi clasa D4, rezistenti la umiditate.

La cerere se pot executa ferestre din lemn stratificat placat cu aluminiu sau bronz avand diferite finisaje.

Lacurile folosite sunt lacuri ecologice pe baza de apa Sikkens (Olanda) sau ICA (Italia), oferind tamplariei un aspect matasos, rezistente la umiditate, ultra-violete, la inghet si dezghet repetat.

Tipurile de geam folosite sunt geam termoizolant Float+Float, in format 4-16-4 mm, cu un coeficient de transfer termic de 2,8 W/mpK, Float+Low-E; geam tripan, in format 4-12-4-12-4, cu un coeficient de transfer termic situat intre 1,0-1,3 W/mpK. Cel din urma ofera o izolatie termica si fonica superioara. De asemenea aveti posibilitatea sa va personalizati ferestrele. Puteti alege de la sticla reflexiva pana la cea de tip four-season sau sticla anti-efractie.

Feroneria folosita este feronerie ROTO NT (Germania). Aceasta ofera posibilitatea utilizarii mai multor tipuri de deschidere a tamplariei. Puteti opta intre deschidere batanta sau oscilo-batanta, glisanta, oscilo-glisanta sau oscilo-culisanta.

Ferestrele din lemn stratificat sunt prevazute cu un lacrimar din aluminiu (pe toc) si un lacrimar aditional (pe cercevea) pentru evacuarea controlata a apei si dubla garnitura pentru o etansare mai buna, oferind un ambient fara curenti de aer si umezeala, eliminand fenomenul de condens.

Contactaţi-ne, daca sunteti interesati de ferestre din lemn stratificat si vom identifica impreuna cele mai bune variante constructive si cele mai eficiente solutii din punct de vedere financiar!

Contact

Strada Ana Ipatescu, Târgu Jiu Telefon:0726.305.336 Email:contact@domusonline.ro Web:https://www.domusonline.ro

Despre noi

Domus SRL s-a infiintat in anul 1994, reusind in decursul anilor sa se identifice atat prin calitatea produselor cat si prin profesionalismul si promtitudinea de care a dat dovada inca de la inceputul activitatii. Dorinta noastra a fost intotdeauna sa depasim provocari noi si de aceea am continuat sa investim in tehnologie, in utilaje noi si performante care ne permit sa satisfacem cerintele clientilor nostri.

Facebook