Montaj

Transport si Montaj Mobilier

Asiguram transportul si montajul produselor noastre indiferent de locatia beneficiarului.

 

Conditii si limitări

Personalul nostru nu asigura, nu executa si le este total INTERZIS realizarea bransamentelor la reteaua de apa, canal, gaz sau electricitate aceste operatiuni trebuind sa fie executate de catre personal special autorizat si sunt in sarcina exclusiva a clientului.

Este de datoria clientului sa se asigure ca la data si ora stabilita, echipa de montaj va avea acces in cadrul spatiului de destinatie si ca acesta este pregatit pentru instalarea fara intarziere a produselor.

 

Service si garantie

Pentru produsele realizate de compania noastra, perioada de garantie este de 24 luni de la data vanzarii, aceasta fiind data inscrisa pe factura sau bonul fiscal.

Pentru electrocasnice perioada de garantie este de 24 luni, iar service-ul pentru aceste produse se efectueaza de catre firmele acreditate de catre producatori.

In momentul achizitionarii acestor produse de la societatea noastra acestea vor fi insotite de certificatele de garantie specifice, care trebuie pastrate de catre cumparator, impreuna cu documentul de plata, pentru a putea atesta dreptul la garantie in cazul aparitiei unor defectiuni.

Service-ul in garantie pentru produsele companiei noastre se efectueaza de catre personalul nostru specializat.

Service post garantie

Service-ul post garantie în cazul produselor realizate de compania noastra se va realiza contra cost.

Contact

Strada Ana Ipatescu, Târgu Jiu Telefon:0726.305.336 Email:contact@domusonline.ro Web:https://www.domusonline.ro

Despre noi

Domus SRL s-a infiintat in anul 1994, reusind in decursul anilor sa se identifice atat prin calitatea produselor cat si prin profesionalismul si promtitudinea de care a dat dovada inca de la inceputul activitatii. Dorinta noastra a fost intotdeauna sa depasim provocari noi si de aceea am continuat sa investim in tehnologie, in utilaje noi si performante care ne permit sa satisfacem cerintele clientilor nostri.

Facebook