Montaj

Transport si Montaj Mobilier

Realizam si transportul si montajul produselor noastre indiferent de locatia beneficiarului.

 

Condiţii şi limitări

Personalul nostru nu asigura, nu executa si le este total INTERZIS realizarea branşamentelor la reţeaua de apă,canal, gaz sau electricitate aceste operatiuni trebuind sa fie executate de către personal special autorizat si sunt in sarcina exclusiva a clientului.

Este de datoria clientului să se asigure că la data şi ora stabilită, echipa de montaj va avea acces în cadrul spaţiului de destinaţie şi că acesta este pregătit pentru instalarea fără întârziere a produselor.

 

Service şi garanţie

Pentru produsele realizate de compania noastră, perioada de garanţie este de 24 luni de la data vânzării aceasta fiind data inscrisa pe factura sau bonul fiscal.

Pentru electocasnice perioada de garanţie este de 24 luni, iar service-ul pentru aceste produse se efectuează de către firmele acreditate de către producători.

În momentul achiziţionării acestor produse de la societatea noastra acestea vor fi însoţite de certificatele de garanţie specifice, care trebuie păstrate de către cumpărător, împreună cu documentul de plată, pentru a putea atesta dreptul la garanţie în cazul apariţiei unor defecţiuni.

Service-ul în garanţie pentru produsele companiei noastre se efectuează de către personalul nostru specializat.

Service post garanţie

Service-ul post garanţie în cazul produselor realizate de compania noastră se va realiza contra cost.

Contact

Strada Ana Ipatescu, Târgu Jiu Telefon:0726.305.336 Email:contact@domusonline.ro Web:https://www.domusonline.ro

Despre noi

Domus SRL s-a infiintat in anul 1994, reusind in decursul anilor sa se identifice atat prin calitatea produselor cat si prin profesionalismul si promtitudinea de care a dat dovada inca de la inceputul activitatii. Dorinta noastra a fost intotdeauna sa depasim provocari noi si de aceea am continuat sa investim in tehnologie, in utilaje noi si performante care ne permit sa satisfacem cerintele clientilor nostri.

Facebook