Productie

Procesul de producție este etapa în care ideile devin realitate.

Procesul de producție îmbină cunoștințele tehnice temeinice ale echipei, cu pasiunea și experiența vastă dobândită de-a lungul activității noastre. Această îmbinare conduce la realizarea unor produse de calitate superioară. Superioritatea produselor realizate de către Domus este dată atât de design-ul modern și original  în același timp, cât și de durabilitatea și siguranța în exploatare, caracteristici extrem de importante pentru orice piesă de mobilier.

În producție folosim materii prime și materiale, feronerie și accesorii de cea mai bună calitate. Acestea ne sunt furnizate de unii dintre cei mai cunoscuți producători internaționali din domeniu.

Pentru ca prețuim calitatea și durabilitatea, cautăm întotdeauna cele mai bune și mai noi soluții care sa sporească trăinicia produselor. La Domus suntem mereu la curent cu toate noutățile pieței, pentru a oferi clienților noștri o experiență completă și sentimentul de siguranța pentru investiția făcută.

Contact

Strada Ana Ipatescu, Târgu Jiu Telefon:0726.305.336 Email:contact@domusonline.ro Web:https://www.domusonline.ro

Despre noi

Domus SRL s-a infiintat in anul 1994, reusind in decursul anilor sa se identifice atat prin calitatea produselor cat si prin profesionalismul si promtitudinea de care a dat dovada inca de la inceputul activitatii. Dorinta noastra a fost intotdeauna sa depasim provocari noi si de aceea am continuat sa investim in tehnologie, in utilaje noi si performante care ne permit sa satisfacem cerintele clientilor nostri.

Facebook