Proiectare

Proiectarea produselor reprezinta prima etapa in indeplinirea dorintelor dumneavoastra si primul pas in procesul de productie. In general, aceasta etapa porneste dupa o consultare si o discutie preliminara cu clientul, apoi se trece la proiectarea propiuzisa dupa care se prezinta proiectul si se stabilesc toate detaliile legate de executie.

Datorita acestei proceduri interactive si a imaginilor 3D, unde clientul vede finalitatea produsului sau a amenajarii respective, se obtin piese de mobilier unice, care poarta amprenta viitorilor proprietari.

Următorul pas după finalizarea acestor etape si stabilirea tuturor detaliilor este semnarea contractului. Din acest moment proiectul va fi considerat angajat de firma noastra si va intra în procesul de producţie. Termenul mediu de finalizare al unui proiect este de 30 zile lucratoare de la data semnarii contractului (acest termen poate fi mai mic sau mai mare în functie de amploarea proiectului sau de incarcarea noastra).

Contact

Strada Ana Ipatescu, Târgu Jiu Telefon:0726.305.336 Email:contact@domusonline.ro Web:https://www.domusonline.ro

Despre noi

Domus SRL s-a infiintat in anul 1994, reusind in decursul anilor sa se identifice atat prin calitatea produselor cat si prin profesionalismul si promtitudinea de care a dat dovada inca de la inceputul activitatii. Dorinta noastra a fost intotdeauna sa depasim provocari noi si de aceea am continuat sa investim in tehnologie, in utilaje noi si performante care ne permit sa satisfacem cerintele clientilor nostri.

Facebook