Usi de exterior din lemn stratificat

  • Home
  • /
  • Usi de exterior din lemn stratificat

Domus produce uși de exterior din lemn stratificat cu certificat de conformitate CE. Acestea îndeplinesc condițiile prevăzute de HG 622/2004 privind stabilirea condițiilor de introducere pe piață a produselor pentru construcții. Sunt de asemenea înscrise de către Consiliul Tehnic Permanent pentru Construcții (CTPC) în Registrul Unic (vezi secțiunea Certificări).

Profilele sunt realizate în trei straturi de diferite esențe (brad, stejar sau esențe exotice – meranti, eucalipt etc.). Profilele au secțiunea de 68×80 mm sau 78×80 mm, cu umiditatea maximă admisă de 10-12%. Sunt dispuse fibră contra fibră pentru a anula tensiunile interne și a exclude posibilitatea tensionării în timp. Stratificarea se realizează în prese speciale, cu adezivi clasa D4, rezistenți la umiditate.

Lacurile folosite sunt lacuri ecologice pe baza de apa Sikkens (Olanda) sau ICA (Italia). Acestea oferă tâmplăriei un aspect mătăsos, rezistente la umiditate, ultra-violete, la îngheț și dezgheț repetat.

Geamul folosit la ușile de exterior din lemn stratificat este geam Ornament+Low-E, in format 4-16-4 mm, cu un coeficient de transfer termic de 1,4 W/mpK, oferind o izolație termică și fonică superioară. În funcție de preferințele clientului ușile se pot personaliza cu orice alt tip de geam, inclusiv vitralii.

Ușile de exterior din lemn stratificat sunt echipate cu feronerie ROTO DOORSAFE (Germania) cu închidere în cinci puncte și cu balamale reglabile 3D, oferind o siguranță și o funcționalitate ridicată cu posibilități de reglaje fine ulterioare.

Contactați-ne, dacă sunteți în căutarea de uși de exterior din lemn stratificat și vom identifica împreună cele mai bune variante constructive și cele mai eficiente soluții din punct de vedere financiar pentru ușile de exterior!

Contact

Strada Ana Ipatescu, Târgu Jiu Telefon:0726.305.336 Email:contact@domusonline.ro Web:https://www.domusonline.ro

Despre noi

Domus SRL s-a infiintat in anul 1994, reusind in decursul anilor sa se identifice atat prin calitatea produselor cat si prin profesionalismul si promtitudinea de care a dat dovada inca de la inceputul activitatii. Dorinta noastra a fost intotdeauna sa depasim provocari noi si de aceea am continuat sa investim in tehnologie, in utilaje noi si performante care ne permit sa satisfacem cerintele clientilor nostri.

Facebook