Usi de exterior

  • Home
  • /
  • Usi de exterior

Compania noastra este producator de usi exterioare cu certificat de conformitate CE, ce indeplinesc conditiile prevazute de HG 622/2004 privind stabilirea conditiilor de introducere pe piata a produselor pentru constructii, fiind inscrise de catre Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii (CTPC), in Registrul Unic (vezi secţiunea Certificări).

Profilele sunt realizate in trei straturi de diferite esente (brad, stejar sau esente exotice – meranti, eucalipt etc.), cu sectiunea de 68×80 mm sau 78x80mm, cu umiditatea maxima admisa de 10-12%, ce sunt dispuse fibra contra fibra pentru a anula tensiunile interne si a exclude posibilitatea tensionarii in timp. Stratificarea se realizeaza in prese speciale, cu adezivi clasa D4, rezistenti la umiditate.

Lacurile folosite sunt lacuri ecologice pe baza de apa Sikkens (Olanda) sau ICA (Italia), oferind tamplariei un aspect matasos, rezistente la umiditate, ultra-violete, la inghet si dezghet repetat.

Geamul folosit la usile exterioare este geam Ornament+Low-E, in format 4-16-4 mm, cu un coeficient de transfer termic de 1,4 W/mpK, oferind o izolatie termica si fonica superioara. In functie de preferintele clientului usile se pot personaliza cu orice alt tip de geam, inclusiv vitralii.

Usile de exterior sunt echipate cu feronerie ROTO DOORSAFE (Germania) cu inchidere in cinci puncte si cu balamale reglabile 3D, oferind o siguranta si o functionalitate ridicata cu posibilitati de reglaje fine ulterioare.

Contactaţi-ne daca sunteti interesati de usi exterioare si vom identifica impreuna cele mai bune variante constructive si cele mai eficiente solutii din punct de vedere financiar pentru usi exterioare.

Contact

Strada Ana Ipatescu, Târgu Jiu Telefon:0726.305.336 Email:contact@domusonline.ro Web:https://www.domusonline.ro

Despre noi

Domus SRL s-a infiintat in anul 1994, reusind in decursul anilor sa se identifice atat prin calitatea produselor cat si prin profesionalismul si promtitudinea de care a dat dovada inca de la inceputul activitatii. Dorinta noastra a fost intotdeauna sa depasim provocari noi si de aceea am continuat sa investim in tehnologie, in utilaje noi si performante care ne permit sa satisfacem cerintele clientilor nostri.

Facebook